Versetul zilei !

vineri, 19 martie 2010

„Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” Matei 6: 33

Atît de des spunem ca ne încredem în Dumnezeu si ca El ne împlineste toate nevoile materiale, însa sîntem foarte strînsi si zgîrciti cu banii nostri. E simplu sa spui: „Cînd voi avea mai multi bani, voi da si la biserica.”sau „Am nevoie de o marire de salariu ca sa pot sa contribui si eu la lucrarea lui Dumnezeu.” Începe sa daruiesti pentru Împaratia lui Dumnezeu chiar acum si crede ca El se va îngriji de toate nevoile tale. Cred ca versetul de astazi este relevant acestei idei: „Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”

Ce rost are sa îti aduni comori pe acest pamînt? Vii fara nimic si pleci tot asa! Însa, daca vei începe sa investesti în viitorul tau si în Împaratia lui Dumnezeu, vei ajunge într-o zi sa auzi din gura Domnului: „ bine, rob bun si credincios!”

Si mai este un lucru pe care as vrea sa îl tii minte: cînd îi dai Domnului ce ai mai bun îti arati si masura dragostei tale fata de El. Dumnezeu nu vrea ca tu sa daruiesti pentru ca te simti vinovat sau pentru ca cineva te obliga. Nu, El vrea ca tu sa oferi din dragoste pentru El si casa Lui, adica Biserica. Domnul Isus îti cunoaste inima si motivele! De aceea nu vei putea ascunde niciodata o inima împietrita cu un cec mare!

duminică, 14 martie 2010


,,Iata,cel neprihanit este rasplatit pe pamant;'' Prov.11:31. Iti vine sa crezi???
Pare asa de departe gandul rasplatirii incat nici nu poti indrazni macar sa gandesti la asa ceva. Uitandu-te in jur, la aprecierea oamenilor, la recunostinta pe care ar fi trebuit s-o arate, te intrebi, pe buna dreptate: Ce folos ? Si totus, ACESTA ESTE CUVANTUL INSPIRAT AL LUI DUMNEZEU! Va fi o rasplatire si incununare in Cer, dar si o rasplata aici pe pamant ! Un singur lucru nu poate sa faca Dumnezeu, EL NU MINTE ! Sa ne sprijinim pe acest adevar !